Webdesign & design systems

Ben je net begonnen met je bedrijf of ben je al jaren bezig?

Ik kan je een breed scala aan diensten bieden. Van een review van je huidige product en doorlopende wijzigingen en verbeteringen tot een volledige redesign. Ik kan je team voorzien van een design systeem met een bibliotheek aan onderdelen in Figma, en ervoor zorgen dat je team hier op een slimme manier gebruik van kan blijven maken.

Je kunt me inhuren voor een aantal uur per week, voor een langere periode, of voor een vast project zoals het bouwen van een website. We zorgen er samen voor dat de samenwerking een succes wordt, en dat je er voor de lange termijn baat bij hebt. We stemmen de werkzaamheden altijd af op je beschikbare budget.

WMijn expertise:

Webdesign

Wat ik al jaren doe: websites ontwerpen en bouwen. Verwacht van mij geen standaard templates, alles is uniek en alleen voor jou ontworpen. Mijn stijl is clean en tijdloos. Ik vind dat een website jaren mee moet gaan, en dat een goede website er over 5 jaar nog fris uitziet. In het kort wat ik voor je doe: Na een kennismaking waarin we de doelen van je website bepalen maak ik in Figma meerdere voorstellen. Na input van jou werk ik deze verder uit en ontstaat er een compleet design waar we ons allebei goed bij voelen. De website bouw ik vervolgens in Wordpress. Na oplevering en het door jou plaatsen van de teksten, zet ik de website live. Tijdens het proces ondersteun en begeleid ik je op het gebied van vindbaarheid, krijg je SEO-tips van me en zorg ik ervoor dat de website aan de meest gangbare eisen voldoet.